Nerezové zábradlí: Moderní design, minimální údržba a neomezená životnost

Hledáte zábradlí, které bude maximálně funkční, nadčasové a zároveň splní nejvyšší nároky na design? Objevte výhody a jedinečné vlast

Jaké má nerezové zábradlí výhody?

Nerez je ušlechtilý materiál, který vyniká dlouhou životností, snadnou údržbou a luxusním vzhledem. Pro zábradlí z nerezu se rozhodují ti, kteří dávají přednost vysoké kvalitě za příznivou cenu.

Nerezové zábradlí nabízí obrovské možnosti využití v rodinných domech, bytech i komerčních prostorách. Zábradlí z nerezu můžete vybírat v lesklém provedení nebo s broušenou povrchovou úpravou, v mnoha rozměrech a variantách. Ptáte se, jestli je nerezové zábradlí studené na dotek? Budete překvapeni, nerez je na dotek velmi příjemný, protože přijímá teplotu z okolního vzduchu.

3 hlavní plusy nerezového zábradlí:

  • Moderní zábradlí
  • Neomezená životnost
  • Moderní design

Naše staré dřevěné zábradlí na terase už dosloužilo. Po dlouhém zvažování a hledání možností jsme se rozhodli pro nerez zábradlí. Nerezové zábradlí naši terasu povzneslo na zcela jinou úroveň. Jsme nanejvýš spokojeni. Zábradlí nepotřebuje údržbu a vypadá luxusně. Sousedi se nás chodí ptát na cenu a kontakt na výrobce,“ říká Petr Jelínek, který si od nás pořídil nové nerezové zábradlí.

Nerezové zábradlí pro terasy, balkony a venkovní schody

Schodiště, terasy, ochozy, francouzská okna – všude tam bude nerezové zábradlí dokonalým bezpečnostním i estetickým prvkem. Kvůli povětrnostním podmínkám je venkovní zábradlí velmi namáháno, o dřevo i korozivní kovy se musíte pravidelně starat. Nerez nevyžaduje téměř žádnou údržbu a jeho životnost je neomezená. Vyhnete se nepříjemnému natírání a výměně jednotlivých prvků. Jen si představte, kolik starostí, peněz a času vám nerezové zábradlí ušetří.

Nerezové zábradlí do interiérů domů či mezonetových bytů

Protože je zábradlí z nerezu velmi dobře kombinovatelné s dalšími materiály, interiéroví designéři ve svých návrzích používají často právě nerezové zábradlí. Nerez působí vždy moderně, vyzařuje kvalitu a čisté linie fungují dokonale v kombinaci se sklem, kamenem nebo dřevem. Neexistuje materiál, který by se k nerezu nehodil.

Zábradlí z nerezu dokáže váš interiér odlehčit, ladí s minimalistickým pojetím prostoru a vytváří pocit lehkosti a čistoty. Pokud si myslíte, že nerezové zábradlí dělá chladný dojem, nenechte se zmást, naopak nerez krásně odráží světlo, prostor projasní a oživí. Jednoduchá elegance kovu dodá interiéru na exkluzivitě.

Pro otevřená schodiště je nerezové zábradlí jedinečnou volbou. Vypadá velmi vzdušně, obzvlášť v kombinaci se skleněnými výplněmi. Zábradlí z nerezu můžete kombinovat s různými výplněmi – prutové, lankové a již zmíněné skleněné.

Co je to vlastně nerez?

Jak už název napovídá, jedná se o vysocelegovanou ocel (slitina uhlíku a železa) se zvýšenou odolností vůči chemické i elektrochemické korozi. Odolnost vzniká pomocí tzv. pasivace povrchu železa. Díky svým vlastnostem je využití nerezu obrovské. Nerezová ocel se využívá ve stavebnictví, zdravotnictví, v automobilovém i potravinářském průmyslu. Zdroj Wikipedie(odkaz) https://cs.wikipedia.org/wiki/Korozivzdorná_o...

Řešení na míru i stavebnicový systém

Možnost řešení atypických detailů je dalším z důvodů, proč vybrat zábradlí z nerezu. Využití nerezového zábradlí je neomezené, ať už si vymyslíte jakkoli složitý projekt. Jediné limity vytváří česká norma, která udává požadavky na rozměry, technické parametry a umístění.

Můžete využít pořízení na klíč od návrhu po montáž nebo zvolit ekonomickou variantu – stavebnicové zábradlí. Zakoupíte jednotlivé díly nebo celé sety zábradlí a zábradlí si sestavíte a instalujete sami. Zejména kutily tato možnost určitě potěší.

Jak poznat dobrého výrobce nerezového zábradlí?

Na dnešním trhu fungují různí výrobci nerezového zábradlí. Ne všichni jsou experty v oboru a ne všichni vám mohou nabídnout vysokou jakost. Při hledání dodavatele vašeho nového zábradlí narazíte na mnoho českých výrobců i dovozců zahraničních produktů. Prodej nerezového zábradlí však není pouze o zábradlí samotném, ale také o poradenství, montáži a zárukách.

Při rozhodování doporučujeme zvážit reference výrobce a délku působení na trhu, což souvisí s kvalitou výroby i služeb, poctivým zpracování do posledního detailu a splněním všech konstrukčních a technických požadavků.

Důležitým vodítkem je také to, zda zábradlí splňuje českou normu ČSN 74 3305, která zaručuje bezpečnost při každodenním používání. Zábradlí bude vašim společníkem i několik desítek let. Proto hledejte kvalitu, o kterou se můžete s radostí opřít.

Zajímá vás cena nerezového zábradlí? Potřebujete levné nerezové zábradlí, které splňuje normy a všechny technické a estetické požadavky? Rádi vám zašleme ceník nebo kalkulaci na míru.

Stavebnice zábradlí JHtech

Přední výrobce nerezového zábradlí v České republice. Poctivé nerezové zábradlí v souladu s moderními trendy.