Moderní nerezové zábradlí jako doplněk domu

Kritérií pro výběr zábradlí může být poměrně dlouhá řada.

Nerezové zábradlí JHtech - kvalitní nerezové zábradlí

Jednou z otázek, která přichází v průběhu dokončovacích prací stavby, je zábradlí. Bude kladen hlavní důraz na design, cenu, nebo snad materiál? Kritérií pro výběr zábradlí může být poměrně dlouhá řada.

Jelikož tématem tohoto článku je zábradlí stavebnice, vynecháme z našeho popisu zábradlí dodávané na zakázku. V takovém případě má jistě každý zájemce možnost vybrat toho správného a osvědčeného dodavatele a poptávat atypické zábradlí různých tvarů a kombinací materiálu. Současný trh nabízí jak netradiční konstrukční pojetí, tak široký výběr materiálů a možností. jejich kombinací.

Z jakých prvků je zábradlí ve většině případů sestaveno?

Každé zábradlí je ve většině případů sestaveno ze základních prvků jako jsou sloupek zábradlí, výplň mezi sloupky a nakonec madlo. Tyto prvky je možno vyrobit ve vysoké kvalitě s příjemným designem již předem. Přesněji řečeno stavebnice zábradlí JHtech nabízí celou řadu stavebních prvků, které lze vzájemně kombinovat a propojovat a jsou již připravené k montáži ve skladech výrobce.

Nejčastějším materiálem pro madlo zábradlí je kartáčovaná nerezová ocel v kombinaci s nerezovým madlem nebo dřevěným madlem. Madlo samotné je vyráběno ze dřeva smrkového či modřínového – vhodného do interiéru i exteriéru nebo bukového – tvrdé dřevo vhodné do interiéru, zatímco smolnaté dřevo je vhodné pro venkovní použití. Dřevěná madla jsou většinou dodávána bez povrchové úpravy, aby měl zákazník možnost přizpůsobit konečný vzhled svému interiéru.

Jako výplň mezi sloupky zákazníci nejčastěji volí vodorovné nebo svislé tyče, které dají prostoru světlo a vzdušnost. Lze také zvažovat skleněnou výplň.

Kvalitní nerezové zábradlí od JHtech

Dále stavebnice zábradlí nabízí sloupky ocelové. Zde bývá použit materiál čtvercový nebo kruhový. Tyto sloupky jsou nejčastěji kombinované se dřevěným madlem. Ocelový sloupek bývá v tomto případě povrchově ošetřen práškovou vapalovanou barvou v různých odstínech RAL.

Pro milovníky přírodních materiálů jsou v nabídce sloupky dřevěné, které se vyrábí ze smrkového, modřínového nebo masivního bukového dřeva . Kombinací s nerez materiálem vytváří hřejivou atmosféru moderního bydlení.

Další v řadě je nerezové zábradlí v kombinaci se skleněnou výplní. Tato varianta je vysoce estetická. Při této volbě je nutné je zvážit zvýšenou náročnost údržby, zvlášť pokud jsou v domě malé děti.

Jakýkoliv typ zábradlí, ať již stavebnice či zakázkově vyrobené, musí splňovat stavební normy. Jedním ze základních požadavků je jeho celková výška a rozteč mezi výplní. Při výrobě jednotlivých komponentů musí být dodrženy technické a konstrukční požadavky, aby výsledek byl estetický , funkční a také dlouhodobý.

Předností stavebnice zábradlí JHtech je jeho variabilita – pokrývá řešení zábradlí ke schodišti, zábradlí na balkon a různých balustrád a zábradlí na francouzská okna. Výhodou jsou velmi krátké dodací lhůty, ty jsou 2 - 7 dnů.

Další výhodou je finanční úspora v případě, že jste schopni zajistit montáž svépomocí, nebo prostřednictvím dodavatele stavebních prací. Kvalitní stavebnice zábradlí JHtech je konstrukčně natolik propracovaný, že jeho montáž nevyžaduje žádnou zvláštní odbornost ani praxi. Vše je připraveno tak, abyste za pomoci běžného nářadí jako je vrtačka, flexa a úhlová pila, sestavili zábradlí dle Vašich představ.

Výběr jednotlivých komponentů také není problém. Náš rozpočtář Vám na základě několika nezbytných informací vypracuje cenovou nabídku a zodpoví případné dotazy. Pokud se rozhodnete pro nerezové zábradlí JHtech, neznamená to, že Vaše řešení zábradlí bude nějak ošizené nebo že se dopouštíte kompromisu.