Proč zábradlí od nás

Proč zábradlí od JHtech?

Nerezové zábradlí JHtech pro rodinné domy

Kvalitu stavby tvoří její detaily. Jedním z nejdůležitějších prvků, kterého se dotkne každý uživatel domu je zábradlí. Ať se již jedná o zábradlí schodiště, zábradlí balkonu nebo jednoduché madlo, jedná se o důležitý interiérový detail i o důležitou součást vnějšího výrazu stavby. Firma JHtech přináší na trh flexibilní nerezové zábradlí v podobě stavebnice. Jedná se o plnohodnotný a kvalitní systém nabízející celou řadu řešení, složených z několika prvků.

Součásti zábradlí jsou vyrobeny z různých materiálů, vhodných jak pro interiér, tak pro exteriér stavby. Samotnou montáž stavebnice zábradlí JHtech pak zvládne opravdu každý, ale samozřejmě je možné montáž objednat od odborné firmy. V takovém případě se snižují náklady na montáž díky její jednoduchosti a rychlosti.

Stavebnicové zábradlí se skládá z několika různých variant provedení sloupků a výplní a je možné si volit podle designu i materiálu. Stavebnicové zábradlí JHtech nabízí kombinace povrchově upravené oceli, nerezu, dřeva či skla. Sortiment zahrnuje zábradlí na balkon, terasu a lodžie a zábradlí na francouzská okna i zábradlí ke schodišti. Všechny jednotlivé díly jsou navrženy s ohledem na vysokou variabilitu a snadnou montáž.

Pro montáž v zábradlí ke schodišti se nabízí různé tvarové i materiálové varianty. Lze vybírat z různých typů sloupků a řady různých výplní. Nejbohatší program stavebnicové zábradlí JHtech je v provedení nerez. Je určen jako zábradlí ke schodišti i zábradlí na balkon. Materiál madla můžete zvolit mezi bukovým, smrkovým a modřínovým masivem. Nerezové zábradlí je možné osadit vodorovnou nebo svislou výplní nebo sklem.

Vedle kompletních zábradlí jsou schodiště na stěnách také doplňována madly. V sortimentu výrobků JHtech nalezneme řešení pro schodišťová madla a držáky madla pro jejich upevnění na zeď.

Častým prvkem současné výstavby jsou francouzská okna. Zábradlí pro francouzská okna je dodáváno jako kompletní set v provedení ve vodorovné či svislé variantě výplně nebo se nabízí celá řada možností skleněného zábradlí a zábradlí sestaveného z dalších komponent zábradlí stavebnice.

Stavebnicové zábradlí JHtech nabízí elegantní, kvalitní a praktickou alternativu k zakázkově dodávaným zábradlím. Prověřený moderní design v mnoha tvarových a materiálových variantách, společně s kvalitou materiálu a krátkou dodací dobou vytváří ze zábradlí JHtech praktické řešení pro každou stavbu.

  • zaměříme Vaší stavbu
  • nabídneme Vám dobrou cenu
  • navrhneme ideální řešení
  • zábradlí odborně namontujeme
  • za svou práci vždy ručíme